Instruments for Nation Branding Measurement in the Conditions of Slovakia - Bódy, Glória, 1998-
Súhrn najdôležitejších meradiel národných značiek, ktoré platia pre Slovenskú republiku. Definícia pojmu Nation Branding. Všeobecné zhrnutie základných ukazovateľov národných značiek Slovenska. Meranie hodnoty a použiteľnosti národných značiek.