Vernostné programy prechádzajú na digitál - Kapitán, Peter
Plastovú kartičku s čiarovým kódom má dnes v peňaženke už len zopár skalných. Či už je to jeden z najstarších vernostných programov na Slovensku, ktorý prevádzkuje Tesco, alebo súbor zákazníckych benefitov v regiónoch prítomnej siete Coop Jednota Slovensko, všetky postupne prechádzajú do digitálnej podoby. Aplikácia v telefóne má totiž v porovnaní so staromódnou kartičkou nespočetné množstvo výhod a obchodník ide sám proti sebe, ak sa ich nepokúsi využiť vo svoj prospech.