Krájané šunky predá dobré svetlo - Kapitán, Peter
Oči jedia a vizuál predáva. Málokde to platí viac ako pri obslužných úsekoch, ktoré si do veľkej miery zakladajú na tom, že zákazník presne vidí, čo si kupuje. Na jednej strane je to pre obchodníka príležitosť, ako vytiahnuť zo spotrebiteľa o nejaké to euro navyše, no na druhej strane je to aj veľká výzva. Na rozdiel od balených produktov obslužné úseky vyžadujú omnoho väčšiu starostlivosť o potraviny a individuálny prístup k zákazníkovi.