Ľudia sa začínajú obmedzovať - Kapitán, Peter
Ako pri rastúcich nákladoch zachovať stále rovnakú cenu? To je otázka, ktorú si v posledných mesiacoch musel položiť každý výrobca v potravinárskom aj nepotravinárskom sektore. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že najjednoduchšou a zároveň často využívanou cestou je zmenšenie spotrebiteľského balenia. Dnes už nie je ťažké nájsť v obchodoch 200-gramové maslo či 80-gramovú čokoládu. Oslovení výrobcovia mliečnych výrobkov však v tejto otázke majú jasno. Zmenšovanie balení nie je riešením, to treba hľadať inde.