Kvalita poskytovania zdravotnej starostlivosti - Frívaldský, Marián, 1992-
Hodnotenie kvality zdravotnej starostlivosti na Slovensku, v krajinách EÚ a Veľkej Británie. Identifikácia faktorov zdravotnej starostlivosti, zdrojov informácií a informačných kanálov, ktoré ovplyvňujú vnímanie kvality poskytovania zdravotnej starostlivosti.