Spotreba zemného plynu v priemysle na Slovensku – regionálne porovnanie - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Spotreba zemného plynu v priemysle na Slovensku. Vývoj plynárenstva na Slovensku, vlastnosti zemného plynu a jeho výhody. Spotrebu zemného plynu v priemysle na Slovensku v roku 2021 a porovnanie jeho spotreby podľa krajov.