Hodnotenie finančnej výkonnosti analyzovaného podniku - Sotáková, Kamila, 1996-
Dôležitosť realizácie finančnej analýzy na zaručenie finančného zdravia podniku. Predikcia finančnej výkonnosti podniku aplikáciou tradičných pomerových ukazovateľov likvidity a návrh získavania finančných prostriedkov.