Spôsob výpočtu neodvedenia dane a poistného v znaleckom posudku - Kudlová, Zuzana, 1986-
V súčasnosti existuje veľa podnikateľských subjektov, ktorí sa snažia zákon obísť a krátia tak svoje dane, prípadne mnoho z nich neodvedú do štátneho rozpočtu. Ich špekulatívnosť a vynaliezavosť vyúsťuje do daňových trestných činov, ktoré niekedy nevedia odhaliť ani daňové a finančné orgány, či samotní vyšetrovatelia. Spôsob výpočtu nezaplatenia dane a poistného na prípadovej štúdií z pohľadu znalca z odboru ekonómia a manažment v znaleckom posudku.