Characteristics Definition of Small and Medium Sized Enterprises in the Countries of the European Union - Lukáč, Jozef, 1991-
Globálna ekonomika, ako aj globálne ekonomické prostredie, vrátane prostredia Európskej únie, je ovplyvnená meniacimi sa zmenami v štruktúre, tlakom konkurencie, ale aj zmenami v samotnej spoločnosti. V tomto prostredí majú malé a stredné podniky veľmi dôležitú úlohu a postavenie. Charakteristika postavenia a významu malých a stredných podnikov z pohľadu Európskej únie, ako aj ich právne postavenie.