Na Slovensku vidíme väčší priestor ako v Česku - Kapitánová, Tatiana
Action pred dvoma rokmi otvoril distribučné centrum v Bratislave a najnovšie začína expanziu aj s kamennými predajňami. Prvé dve pribudli v hlavnom meste, ďalšia vo Zvolene. Reťazec síce nezverejňuje podrobnosti o svojich plánoch, pozerá sa však po celom Slovensku a zamestnancov hľadá napríklad aj v Martine či Michalovciach.