Changes in the Business Environment — Comparison with Hungary — Selected Findings - Andrejovský, Pavol, 1975-
Možnosti zlepšenia podnikateľského prostredia v Slovenskej republike na príklade dobrej praxe vo vybraných krajinách v porovnaní s pomermi u nás. Hľadanie príležitosti, ako vytvoriť čo najlepšie možné podmienky pre podnikateľské prostredie a zlepšiť podmienky pre podnikanie prevádzkovateľov smerom k ich inkluzívnemu rastu. Vybrané problémy merania vplyvov na podnikanie na Slovensku v porovnaní s Maďarskom a pomocou najlepších praktík. Riešenia problémov, ako ekonomické a daňové zaťaženie; vybrané zmeny v legislatíve oproti Maďarsku, na ktorom sa poukazujú osvedčené postupy, ktoré priniesli dôkazy o výsledkoch v meraní zmien.