A szlovákiai magyar közösség létszáma és területi mintázata a 2021. évi népszámlálás alapján - Horbulák, Zsolt, 1972-
Štúdia analyzuje zmenu v počte Maďarov na Slovensku na základe údajov zo sčítania ľudu od roku 1910 do roku 2021 s osobitným zameraním na posledné sčítanie v roku 2021 a na zmeny územných vzorcov.