Finanzmanagement-umlaufbestände in der Produktion in Zulieferbetrieben - Gühring, Patrick, 1980-
Finančný manažment pracovného kapitálu v SR vo výrobe automobilov. Rôzne metriky, ktoré možno použiť pre správne plánovanie; údaje možno analyzovať a kontrolovať. Tieto aspekty sú vysvetlené pomocou fiktívnych scenárov a podložené praktickými príkladmi.