Negative Impact of Workplace Procrastination - Hutmanová, Nikoleta, 1994-
Hlavné zistenia o prokrastinácii na pracovisku, osobnostné črty, typické pre prokrastináciu a ako by vedenie pri skúmaní zamestnanca malo zvážiť štýl riadenia prokastinácie.