Zlepšovanie procesov vo výrobnom podniku - Bžanová, Klaudia, 1997-
V súčasnosti sa organizácie musia rýchlo prispôsobovať meniacim sa podmienkam na trhu, pretože konkurenčný tlak je veľmi silný. Požiadavky na kvalitu sú dôležité na globálnej úrovni a organizácie musia mať kvalitné štruktúry a procesy. Cieľom príspevku je využitie poznatkov v oblasti manažérstva kvality s cieľom neustáleho zlepšovania podniku. V rámci príspevku bude aplikovaný vybraný nástroj manažérstva kvality, ktorého cieľom je identifikácia možných príčin a následkov vo výrobnom procese. Implementácia tohto nástroja bude zameraná na zlepšenie procesov v podniku tak, aby splňovala požiadavky manažérskeho systému a prispievala k neustálemu zlepšovaniu kvality výsledkov.