Analysis of Consumer Preference in the Specific Terms of Sale - Kocúrová, Nina, 1997-
Cieľ každého obchodu je dosahovať zisk predajom svojich produktov, alebo služieb. Je dôležité poznať potreby cieľového trhu a uspokojovať potreby zákazníkov efektívnejšie než konkurencia. Maloobchodné predajné stratégie, ktoré by mali viesť k podpore predaja.