Školský podporný tím - Matulová Juríková, Zdenka
V príspevku priblížime postavenie školského podporného tímu v systéme poradenstva a prevencie. Uvedieme zadefinovanie školského podporného tímu, jeho zloženie a jeho úlohy. Zdôrazníme niektoré zmeny v legislatíve, ktoré sa týkajú práve školského podporného tímu v kontexte zmeny systému poradenstva a prevencie.