Banking System of the Slovak Republic - Kopčáková, Janka, 1994-
Cieľom príspevku je bližšie priblížiť bankový systém Slovenskej republiky. Dvojstupňový bankový systém uplatňovaný v Slovenskej republike. Vývoj bankového systému od roku 1918, priblíženie fungovanie bánk v jednotlivých časových etapách ako medzivojnové obdobie, obdobie 2. svetovej vojny, obdobie ČSR a obdobie samostatnej Slovenskej republiky. Mobilné bankové aplikácie. SmartBanka Index – systém hodnotenia mobilných bankových aplikácií.