Information Literacy of Intermediaries in Non-life Insurance - Sebestyén, František, 1968-
Zisťovanie stupňa finančnej schopnosti agentov využívať informačné technológie, určovať všeobecné zručnosti, znalosti a stav využívania informačných a komunikačných technológií, schopnosť samostatne sa rozvíjať, ponúkať a dojednať poistnú zmluvu. Určenie stavu pripravenosti na inovácie, digitálnej dôvery (t. j. očakávania, že vytvorené aplikácie budú vyzerať a fungovať presne tak, ako boli zamýšľané), akceptovanie inovácií, spokojnosť používateľov a zmena v správaní používateľov v dôsledku skúseností s používaním spomínaných technológií.