Business Environment in the Context of Hybrid Threats - Hvastová, Jozefína, 1969-
Podniky ako potenciálne ciele hybridných útokov. Riziko hybridných hrozieb v podnikoch. Prezentácia niektorých výsledkov výskumných štúdií z krajín, ako napr. Nórsko a Fínsko, v ktorých autori okrem iného skúmali, ako podnikateľský sektor vníma hybridné hrozby.