Za Říši a Evropu národů! „Nová“ NPD jako vzor a partner české extrémní pravice - Prokůpková, Vendula
Tento príspevok sa zaoberá nadnárodnou spoluprácou českej a nemeckej extrémnej pravice. Príspevok sa zameriava na jedného z najvýznamnejších medzinárodných partnerov českej extrémnej pravice – nemeckú Nationaldemokratische Partei Deutschlands. Prijatím diskurzívneho analytického rámca Essex School sa autor zameriava na odhalenie diskurzívnych podmienok ako podmienok možností, v rámci ktorých sa za posledných 25 rokov postupne formovala spolupráca medzi NPD a českou extrémnou pravicou.