Vidět (lépe) mezinárodno: Sémiotika obrazu a mezinárodní politika - Švantner, Martin
Tento článok prispieva k výskumnému programu „vizuálneho obratu“ v medzinárodných vzťahoch (IR). Špecificky sa zaoberá metodologickým návrhom Rolanda Bleikera, ktorý je zakorenený v asamblážovom myslení a vyžaduje komplexné a pluralitné chápanie vzťahu medzi vizualitou a politikou.