Digitalizácia a odpad v cestovnom ruchu - Kubíková, Ľubomíra, 1996-
Prechod na obehové hospodárstvo so sebou prináša rad nových iniciatív, ktoré pomáhajú dosiahnuť udržateľný cestovný ruch a minimalizovať tvorbu odpadu. Digitalizácia predstavuje významný a kľúčový faktor zefektívňujúci fungovanie tohto sektora. Cieľom článku je poukázať na teoretické východiská skúmanej problematiky týkajúcej sa digitalizácie a odpadu v cestovnom ruchu.