Globalization, Trade Imbalances and Inequality - Dix-Carneiro, Rafael
Skúmanie kvantitatívneho dynamického modelu medzinárodného obchodu s pracovníkmi s rôznymi zručnosťami, komplementaritou medzi kapitálom a zručnosťami, medzisektorovými frikciami na trhu práce a nerovnováhou v obchode.