Zákaz nedeľného predaja môže nakopnúť spoluprácu s čerpačkami - Garai, Tomáš
Po bagetách, hotdogoch či strojovej káve sa môže ponuka na čerpacích staniciach čoskoro rozrásť. V hre je rozšírenie sortimentu o čerstvý či chladený tovar. Predaj rožkov, banánov či cibule na čerpačkách môže „poštuchnúť“ aj zákon o zákaze nedeľného predaja.