Včelovina tento rok zažiarila - Alenová, Gabriela
Tento rok sa na Slovensku opäť testoval zákaznícky zážitok. Porotu oslnila Včelovina zo Smoleníc, ktorá sa pýši sortimentom vlastnej výroby. Pri tvorbe konceptu však nezabudli ani na priestory či vyššie ciele. Samotná budova predajne je umiestnená v prerobenej bývalej farskej stodole a celý areál je vybudovaný s dôrazom na udržateľnosť.