Doktorand - doktorandské štipendium a zárobková činnosť - Gášpárová, Eva
Doktorand v dennej forme štúdia a doktorandské štipendium. Doktorand a zárobková činnosť v pracovnoprávnom vzťahu. Doktorand a zárobková činnosť ako samostatne zárobkovo činná osoba. Povinnosť podať daňové priznanie k dani z príjmov.