Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným zjednodušeným spôsobom od 1. februára 2023 - Mičudová, Tatiana
Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným (s. r. o.) je od 1. 2. 2023 možné zjednodušeným spôsobom, a to prostredníctvom vyplnenia elektronického formulára. Predpoklady na zjednodušené založenie spoločnosti s ručením obmedzeným. Výhody a nevýhody založenia s. r. o. zjednodušeným spôsobom.