Zmluva o sprostredkovaní - Čurila, Dušan
Sprostredkovateľská zmluva podľa Občianskeho zákonníka. Zmluva o sprostredkovaní podľa Obchodného zákonníka. Nárok na zaplatenie provízie a výška provízie. Náklady sprostredkovateľa v súvislosti so sprostredkovaním. Zánik právneho vzťahu založeného zmluvou o sprostredkovaní.