Sustainable Innovation in Agriculture: Building Competitiveness and Business Sustainability - Vrabcová, Pavla
Článok analyzuje úlohu udržateľnosti podnikania pri podpore udržateľných inovácií v poľnohospodárstve. Štúdia využíva faktorovú analýzu aplikovanú na vzorke 183 spoločností a kvalitatívny výskum prostredníctvom cieľových skupín. Hlavným cieľom bolo identifikovať faktory ovplyvňujúce inovované územia vo vzťahu k udržateľnosti.