The Economic Well-Being of Smallholders and Challenges During COVID-19 Pandemic: A Review - Atiqah Binti Mohd Suib, Nurul
Výzvy, ktorým čelia drobní poľnohospodári pri riadení poľnohospodárstva sa líšia medzi rozvinutými a rozvojovými krajinami, a môžu tiež ovplyvniť blahobyt drobných poľnohospodárov. Účelom tejto štúdie je identifikovať faktory, ktoré ovplyvňujú blahobyt drobných poľnohospodárov - prehľad článkov z databázy Scopus a Web of Science. Tieto články ukazujú hlavné faktory, ktoré poháňajú blahobyt: technológia, optimálne zdroje a poistenie, trhové ceny a daňová politika. Zistenia ukazujú, že všetky vyššie uvedené faktory najskôr ovplyvnia ekonomický blahobyt a následne aj sociálny blahobyt. Vplyv pandémie Covid-19 na blahobyt drobných poľnohospodárov.