Vojna na Ukrajine zasiahla aj náš pracovný trh - Alenová, Gabriela
Pri vypuknutí konfliktu na Ukrajine panovali viaceré negatívne predpoklady a obavy, tie sa však nenaplnili. Ako vyzerá aktuálny pracovný trh - čo sa nepotvrdilo, v čom začína Slovensko výrazne zaostávať a aké to bude mať dosahy na celý náš trh a ekonomiku?