Slovenské firmy stavili na inteligentné technológie - Alenová, Gabriela
Pri vchode vás privíta e-reception. Závora sa zdvihne podľa poznávacej značky, dvere do budovy si otvoríte mobilným telefónom a výťah vás zavezie priamo na poschodie, kde sídli vaša firma. Takto môže vyzerať začiatok pracovného dňa s využitím inteligentných technológií.