Pracovná cesta, cestovné príkazy, cestovné náhrady v školstve - Varga, Marián
Náležitosti príkazu na vykonanie služobnej cesty zamestnancom mimo miesta výkonu práce zamestnanca. Preukázanie výdavkov z pracovnej cesty zamestnávateľovi a vedľajšie výdavky zamestnanca školy, alebo školského zariadenia.