Inovácia systému hodnotenia a odmeňovania pedagogických a odborných zamestnancov - Gromanová, Henrieta
Charakteristika systému a jednotlivých oblastí evalvácie činnosti zamestnanca: profesionalita, edukačný proces učiteľa, legislatíva, administratívna a organizačná práca, sebarozvoj. Analýza systému hodnotenia a inovovanie hodnotenia pracovného výkonu.