The Hungarian Economic Reform in 1968 from the Perspective of the Czechoslovak Communist Party - Horbulák, Zsolt, 1972-
Príspevok porovnáva ochotu uskutočniť ekonomické reformy v Maďarsku a Československu počas éry socializmu.