Konflikt záujmov v procese verejného obstarávania - Scheberová, Magdaléna
Jednou z kľúčových okolností ohrozujúcich čestnú hospodársku súťaž v rámci verejného obstarávania je výskyt konfliktu záujmov. Ide o situáciu, keď vzájomné vzťahy a väzby osôb na strane obstarávateľa a na strane uchádzačov môžu ovplyvniť objektívne a nestranné vykonávanie činností vo verejnom obstarávaní.