Daňové a nedaňové výdavky SZČO – časté chyby verzus zákonné možnosti optimalizácie - Böszörményi, Jana
Základná charakteristika daňového a nedaňového výdavku. Spôsoby uplatnenia výdavkov u fyzickej osoby. Rozsudok Najvyššieho súdu SR v prípade úhrad faktúr pre dodávateľa. Daňová uznateľnosť v príkladoch. Daňová optimalizácia v jednoduchom účtovníctve s názornými príkladmi.