Artificial Intelligence in the Agri-Food Industry - Bačiulienė, Vaida
Agropotravinársky priemysel čelí problémom v oblasti produktivity v dôsledku nízkej úrovne automatizácie a nedostatku inovatívnych riešení. Umelá inteligencia sa môže stať nástrojom na zvládnutie týchto výziev. Existujúce riešenia umelej inteligencie už nevyhnutne menia agropotravinársky priemysel. Táto technológia sa rýchlo vyvíja a rozsah jej použiteľnosti sa rozširuje. Analýza modelu BOE (Benefits, Organizational Readiness and External Pressure Model) v agropotravinárskom priemysle.