Az atipikus foglalkoztatással szembeni attitűdök a gyermekkel rendelkező és a gyermektelen állástalan, szlovák és magyar nők körében - Poór, József
Nezamestnané ženy a ich vzťah k atypickým formám zamestnania. Ženy s malými deťmi a ich nevýhoda na trhu práce. Porovnanie názorov nezamestnaných žien s deťmi a bez detí vo vzťahu k atypickým formám zamestnania. Výsledky výskumu ukazujú, že ženy s deťmi sú otvorenejšie k flexibilným formám zamestnania najmä kvôli koordinácii pracovného a súkromného života.