Az atipikus foglalkoztatás sal szembeni attitűdök vizsgálata a szlovák és a magyar állástalanok dimenziójáb - Poór, József
Postoje nezamestnaných k atypickým formám zamestnania. Výskum sa uskutočnil v dvoch krajinách, na Slovensku a v Maďarsku. Rozdiely vo vnímaní atypických foriem zamestnania medzi slovenskými a maďarskými uchádzačmi o zamestnanie.