Overovanie účtovnej závierky audítorom za rok 2022 - Novotná, Ľudmila
Povinnosť overenia účtovnej závierky audítorom účtovným jednotkám ukladá zákon č. 431/2022 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. alebo osobitné predpisy, podľa ktorých sú účtovné jednotky založené alebo zriadené, napr. neziskové organizácie. Overovanie účtovnej závierky podľa zákona o účtovníctve. Overovanie účtovnej závierky podľa osobitného predpisu.