Postup prechodu zo sústavy jednoduchého účtovníctva na sústavu podvojného účtovníctva a naopak pre neziskové účtovné jednotky - Vršková, Jana
Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné účtovníctvo a naopak pre neziskové účtovné jednotky a súvisiace problematiky: typy neziskových účtovných jednotiek, ktoré môžu viesť jednoduché alebo podvojné účtovníctvo, podmienky pre vedenie účtovníctva v sústave jednoduchého alebo podvojného účtovníctva, účtovné obdobie, inventarizácia, zostavenie účtovnej závierky a prevod stavov majetku a záväzkov.