Investment Decisions, Financing and Dividends to Increase Firm Value: a Case Study of Manufacturing Companies in Indonesia - Meutia, Rita
Určenie priameho vzťahu medzi hodnotou firmy a investičnými rozhodnutiami, financovaním, dividendami a nákladmi agentúry, ktoré výrazne sprostredkúvajú vzťah medzi investičnými rozhodnutiami, rozhodnutiami o financovaní a dividendami z hodnoty firmy.