Kvalita a doktorandské vzdelávanie - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vývoj zabezpečovania kvality v doktorandskom vzdelávaní v európskom vysokoškolskom priestore. Zodpovednosti a úlohy školiteľa, kvalita výskumného prostredia, dôraz na pravidelné hodnotenie a interný monitoring doktorandského vzdelávania.