Kvalita vysokoškolského vzdelávania z pohľadu zamestnávateľov - Blanár, František
Hodnotenie kvality vysokoškolského vzdelávania na Slovensku z pohľadu zamestnávateľov. Komparácia absolventského a zamestnávateľského pohľadu na vysokoškolské vzdelávanie v dlhodobom horizonte.