Global Reasons of World Instability and Ways to Its Decrease - Vorobiyenko, Petro
Identifikovácia hlavných príčin svetovej nestability a na ich základe návrh odporúčaní pre smery ďalšieho výskumu na zabránenie globálnej katastrofy ľudstva.