Ve změnách se cítím jako ryba ve vodě - Kazdová, Alena
Rozhovor s Jitkou Adámkovou, realizátorkou firemných zmien. Zmena ako motivácia v pracovnej oblasti. Kariera v ľudských zdrojoch. Riešenie jej pracovných úloh. Skúsenosti aj v zahraničných firmách. Jej doterajšie úspechy a budúcnosť.