HR v Česku je pozadu - Klimczak, Arkadiusz
Nedostatok kvalifikovaných pracovníkov dnes nie je obmedzený iba na oblasť IT. V bankovníctve sa taktiež stretávame s nedostatkom skúsených špecialistov v oblasti rizikového riadenia, compliance, kybernetickej bezpečnosti, data science, digitálneho marketingu a v ďalších oblastiach.