Y Soft, firma, která se obejde bez manažerů - Kazdová, Alena
Rozhovor s Jakubom Pavlákom, ktorý bol súčasťou reorganizácie zamestnancov v spoločnosti. Zrušenie manažérskych pozícií, prínos tohto kroku. Vytvorenie nového modelu bez manažérskej pozície, jeho fungovanie a plnenie úloh.